02

L'UBICACIÓ

Som on hem de ser

ENTEGRA
Design Hub
CC. Les Glòries
Amazon
Hewlett Packard
Adevinta / King
The Hoxton
CMT
Mercat Del Encants
U. Pompeu Fabra

UN POTENT HUB TECNOLÒGIC D’EMPRESES NACIONALS I INTERNACIONALS

Amb bones connexions amb metro i tramvia, i a prop de l’estació de rodalies de tren i autobusos Barcelona Nord. A poca distància de les platges del Bogatell i la Mar Bella.

Filtrar mapa

UNA BARREJA EQUILIBRADA DE TRADICIÓ, MODERNITAT, ARQUITECTURA, CULTURA I BONA GASTRONOMIA.

ENTEGRA
ENTEGRA

Com no podia ser d’una altra manera, ens vam unir al barri de les revolucions. Des de la Revolució Industrial, Poblenou va esdevenir un poble que respira art, tendències, arquitectura, petit comerç i bona gastronomia. Un poble per respirar vora al mar, connectat a la natura i que ha aconseguit ser un dels 50 millors districtes del món.

Estem situats al carrer Tànger 73, al costat de la plaça de Les Glòries i el nou parc de La Gran Clariana. Un barri que abraça la cultura com a part de la seva essència amb el Teatre Nacional de Catalunya, L'Auditori i el Poblenou Urban District.

Empreses como Adevinta, Autodesk, HPE, King, Social Point, Softonic, Ubisoft i Zeptoplab formen part de l’ecosistema empresarial de la zona

Un veïnat amb tots els serveis, que acull un potent Hub tecnològic d’empreses nacionals i internacionals. Una zona que ja es coneix com el Silicon Valley de Barcelona. Si Amazon va triar aquesta ubicació, deu ser per alguna cosa.

Volem contribuir en aquest equilibri entre allò local i l’avantguarda, entre art i la tecnologia, en un edifici on l’arquitectura és concebuda de manera racional per maximitzar l’experiència física i emocional dels nostres usuaris.

SEGÜENT