01

ELPROJECTE

Un compromís clar
amb el futur

EL LLOC ON COMENCEN ELS GRANS PROJECTES.

No hem construït un edifici d’oficines convencional. Hem creat un edifici que mira i aprèn de la natura per solucionar reptes actuals i estar al costat dels que pensen que les coses es poden fer d’una altra manera.

Per aquells que lluiten per superar-se, fer créixer les seves empreses, enfortir les comunitats i avançar cap a un futur integrat amb el planeta, sense renunciar a un present engrescador des d’un espai singular i únic.

Per tots aquells que han decidit trencar amb allò establert i han optat per reinventar-se.

0%

Consum d’energia

nZEB Near Zero Energy Building


A Entegra hem interioritzat aquesta filosofia per crear un edifici d’oficines sostenible, aconseguint pràcticament un consum d’energia zero.

El nostre objectiu és aconseguir el distintiu LEED Gold , Leadership in Energy & Environmental Design, reconegut mundialment, que avala que el nostre edifici compleix amb els requisits sostenibles més exigents. Perquè la sostenibilitat és un valor afegit i diferencial del nostre edifici, reduint fins el 70% de l’energia, en comparació amb els requeriments actuals del codi tècnic.

“LES TÈCNIQUES DEL PASSAT ENS AJUDEN A FER FRONT AL FUTUR”.

1
ENTEGRA

FAÇANA DE FUSTA NATURAL

Som conscients de la importància d’emprar materials renovables com la fusta. Al nostre edifici, l’hem incorporat a la façana i a la recepció d’Entegra, i l’hem tractat amb una tècnica japonesa centenària, el Shou Sugi Ban. Es tracta d’un material amb un aspecte únic, de gran solidesa, compostable al final de la vida útil de l’edifici i molt resistent als elements externs que el podrien malmetre.

2

VENTILACIÓ NATURAL INTEL·LIGENT

Una de les despeses d’energia més fortes als edificis d’oficines és la climatització i ventilació dels espais.

El nostre edifici contribuirà a reduir el consum energètic i ens permetrà respirar aire natural de l’exterior quan el cervell informàtic de l’edifici detecti que les condicions són òptimes per obrir de forma automàtica els airejadors de la façana. Perquè sabem que un espai ben ventilat és més sa i ens fa sentir millor.

MOBILITAT NETA AMB INSTAL·LACIONS D’UNA QUALITAT MAI VISTA

3
ENTEGRA

LA MOBILITAT

Ho sentim molt, però aquí, els cotxes no hi són benvinguts. Apostem per la mobilitat sostenible amb un pàrquing de qualitat superior, exclusiu per a bicicletes i patinets elèctric, per tal que la gent arribi més relaxada i feliç a la feina, i contribuir també a un aire més pur i un futur millor.

Una decisió valenta i necessària, malgrat que no tothom l’entengui, encara.

Per aprendre, abans cal desaprendre.

Podíem haver construït un edifici qualsevol, amb els materials de sempre i les idees de sempre, però aleshores no seríem nosaltres. Ens hem estimat més mirar al futur i dedicar temps a buscar els millors materials, l’equip amb més talent i la tecnologia més avançada. Hem escoltat la natura i hem observat les persones.

I aquesta observació ens ha dut a fer les coses d’una altra manera, a construir un edifici d’oficines respectuós, amb un consum d’energia gairebé zero.

SEGÜENT
ENTEGRA